SEMNELE ÎNFRÂNGERII: Liviu Dragnea: Voi propune o soluţie. Eventual, se poate vorbi chiar de abrogarea OUG

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ia în calcul o eventuală abrogare a Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea Codului Penal. E vorba de celebrul document al Cabinetului Grindeanu ce a scos în stradă sute de mii de români în toată ţara şi care a fost contestat la Curtea Constituţională, transmite RFI România.

 

Liviu Dragnea a declarat pentru DC News că-i va propune premierului o soluţie de stingere a conflictului.

 

“Pot spune că membrii şi simpatizanţii PSD nu mai pot fi ţinuţi în frâu, oamenii vor să iasă în stradă, pentru a-şi exprima dezaprobarea profundă faţă de mişcarea de inspiraţie soroşistă la care asistăm. Partidul se organizează singur. Simt că nu voi mai putea să ţin în frâu, de la centru, presiunea din organizaţiile din ţară, care pot aduce în stradă, la Bucureşti, aproape un milion de oameni. Ca urmare, am decis să mă întâlnesc cu partenerii de coaliţie şi cu premierul, pentru a le propune o soluţie de ieşire din impas”, declară liderul PSD.

 

“Oameni responsabili fiind, nu putem asista la sfărâmarea României din cauza iresponsabilităţii preşedintelui Iohannis. Votanţii PSD sunt extrem de nervoşi, fiind conştienţi de valoarea votului lor şi pentru că suntem împiedicaţi să punem în practică programul propus. O altă sursă de enervare este punerea în circulaţie de zvonuri potrivit cărora premierul va fi chemat la anchetă. O să propun o soluţie de stingere a conflictului, pe care sper s-o accepte premierul în legătură cu OUG. Eventual, se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă. Cu speranţa că acest lucru îi va convinge şi pe membrii şi simpatizanţii noştri să nu iasă în stradă, escaladând tensiunile. Nu vreau să existe în conflict români contra români şi să se rupă România în două. Pentru că nu se mai poate discuta cu argumente raţionale, ci ne confruntăm cu o maşină de dezinformare incredibilă, în timp ce România are nevoie de linişte şi stabilitate, pentru a putea înainta spre prosperitate, dezvoltare şi democraţie”, afirmă Liviu Dragnea.

Related posts

Leave a Comment