Schimb de experiență cu edili din Republica Moldova, la Turda

În cadrul unui proiect de schimb de experiență, o delegație de primari și viceprimari din Republica Moldova a venit, marți, 3 martie 2021, în municipiul Turda.

Potrivit primarului turdean, Cristian Matei, această vizită are la bază un program pilot de implementare a conceptului de administrator public în Republica Moldova, în baza modelului de succes preluat din România.

“În cadrul unui proiect de schimb de experiență derulat de Asociația Administratorilor Publici din România în parteneriat cu Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova și Congresul Autorităților Locale din Moldova, Turda a fost dată ca exemplu de bune practici în ceea ce privește implementarea proiectelor europene și guvernamentale, cât și modul în care performează administrația locală”, a scris edilul din Turda pe o pagină oficială a unei rețele de socializare.

Delegația din Republica Moldova a fost compusă din primari și viceprimari din cinci unități administrativ-teritoriale de peste Prut, mai exact, Chișinău, Ialoveni, Strășeni, Cahul și Edineț și a unor organizații nonguvernamentale din domeniul administrativ.

 

Sursa foto: MediaCom.ro

Related posts

Leave a Comment