Saptămâna Căsătoriei la Cluj

Grupul de inițiativă Marriage Week România în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca lansează evenimentul “Săptămâna Căsătoriei”, ediția a treia, care se va desfășura la Cluj-Napoca și în diverse orașe din România în perioada 7-14 Februarie 2013.Săptămâna Căsătoriei este o sărbătoare internațională inițiată în Marea Britanie în 1997 si celebrată anual în țări de pe mai multe continente în perioada 7-14 februarie. În ultimii ani s-a extins cu repeziciune în tot mai multe țări din lume, precum Germania, Elveția, Cehia, Ungaria, SUA, Australia, etc. Scopul evenimentului este susținerea vieţii de familie, întărirea căsniciei şi promovarea valorilor familiei în societate şi în lume, informeaza organizatorii.

Ediția a 3-a a Săptămânii Căsătoriei se derulează în România în mai multe orase: București, Cluj-Napoca, Oradea, Satu-Mare, Mediaș, Sighisoara, Suceava, etc. Evenimentul se doreste a fi un lant national de manifestari, organizate de ONG-uri, biserici si instituții

Ceremonia oficială de lansare a Săptămânii Căsătoriei la Cluj-Napoca a avut loc in data de 7 februarie la Cinema Mărăști.

Printre principalele evenimente de la Cluj-Napoca sunt:
7 Februarie 2013, ora 18:00
1) Ceremonie lansare Săptămâna
Căsătoriei
2) Seminar pe tema familiei –
Dragostea care durează
Invitați: Gigi si Adriana Cosman
11 Februarie 2013, ora 18:00
Seară de film pe tema familiei –
Filmul Courageous
13 Februarie 2013, ora 18:00
1) Seară de film pe tema familiei –
Filmul FireProof (Incercarea
dragostei)
2) Happenning cu artistul plastic
Petru Leahu
Toate aceste evenimente se desfasoara la Cinema Marasti, iar cei interesati trebuie sa stie ca intrarea este libera.

Pe lânga cele trei evenimente, în 7-14 Februarie 2013, se vor derula în Cluj și în ţară multe alte evenimente şi promoții pentru cuplurile căsătorite:
– seminarii şi conferințe pe tema familiei
– proiecții de film pe tema relației de cuplu
– slujbe religoase având ca tematică familia
– diferite promoții şi oferte speciale pentru cuplurile căsătorite derulate de firme
Pentru evenimente, promoții și informații suplimentare legate de Săptămâna Căsătoriei doritorii pot accesa site-ul național www.MarriageWeek.ro

Related posts

Leave a Comment