Românii au cumpărat în pandemie de trei ori mai multe ATV-uri și motociclete

Vânzări cu 300% mai mari de ATV-uri, motociclete, dar și scutere, skijet-uri și accesorii în 2020 față de anul anterior, arată cifrele ATVRom. Unul din trei clienți și-a finanțat hobby-ul în pandemie prin soluția TBIPay, care oferă acces 100% online la împrumuturi. 

De la debutul pandemiei de Covid-19, vânzările de vehicule recreaționale au crescut în fiecare lună, atât ca număr de bucăți, cât și ca valoare. Parteneriatul dintre TBI și ATVRom a sporit cu succes vânzările și acest lucru se datorează în principal comodității soluției de finanțare TBIPay.

TBIPay face parte din portofoliul grupului TBI. Cu TBIPay, clienții pot achiziționa ceea ce își doresc imediat, într-un proces simplu și rapid, și să plătească mai târziu, în rate potrivite bugetului personal, iar comercianții din orice domeniu își pot crește vânzările.

„Soluția TBIPay a avut o contribuție majoră la creșterea vânzărilor online de ATV-uri și alte vehicule recreaționale din portofoliul ATVRom în contextul pandemiei. TBIPay este o soluție care îi ajută pe comercianții parteneri TBI să vândă mai mult – atât în magazinele fizice, cât mai ales în cele online -, combinând astfel produsele financiare cu tehnologia”, spune Ionuț Sabadac, director în cadrulTBI.

„Cei mai mulți clienți sunt oameni cu spirit de aventură, care vor să experimenteze o activitate inedită, dar și locuitori din zone rurale care văd într-un ATV o unealtă practică în gospodărie. Indiferent de motivul pentru care decid să cumpere un vehicul recreativ, clienții vor să se poată bucura cât mai curând de achiziția lor. Pentru ei, TBIPay este o metodă convenabilă de a obține imediat ceea ce își doresc, în timp ce pentru noi, la ATVRom, s-a dovedit deja o soluție eficientă de creștere a vânzărilor”, explică Mircea Comana, director general în cadrul companiei ATVRom.

Cu soluția de finanțare TBIPay, clienții ATVRom pot cumpăra ATV-uri, motociclete, scutere, mașini electrice, skijet-uri, biciclete, motoare pentru bărci și multe accesorii pentru vehicule recreative atât din magazinul online, cât și din showroom-urile aflate în peste 10 orașe din țară.

Related posts

Leave a Comment