România este atractivă pentru un altfel de “work and travel”

România este pe locul al treilea în lume în topul ţărilor celor mai avantajoase pentru un angajat care vrea să îmbine munca la distanţă cu călătoriile, potrivit unui clasament realizat de motorul de căutare momondo.ro.

În realizarea acestui top au fost analizate 111 ţări, clasificate ulterior în funcţie de 22 de factori, împărţiţi în şase categorii: accesibilitate şi costuri de călătorie; preţuri locale; siguranţă şi sănătate; facilităţile muncii de la distanţă; viaţa socială; vremea. În topul amintit conduce Portugalia, urmată de Spania şi România. Pe următoarele locuri se situează Mauritius, Japonia, Malta, Costa Rica, Panama, Republica Cehă şi Germania, după cum scrie Agerpres.

România a intrat în acest clasament în ceea ce priveşte munca la distanţă în special datorită costurilor reduse de trai şi a preţurilor mici. De asemenea, România oferă preţuri avantajoase la închirieri auto şi la hoteluri, în plus faţă de costuri reduse pentru închirierea pe termen lung a unui apartament, ceea ce asigură condiţii foarte bune pentru călătorii interne.

Momondo.ro este un motor de căutare global pentru călătorii, care compară preţurile pentru zboruri, hoteluri şi maşini de închiriat.

(foto: momondo.ro)

Related posts

Leave a Comment