RL: Tăriceanu şi Ponta folosesc refacerea USL ca temă de campanie

Călin Popescu Tăriceanu, copreședinte ALDE, și fostul premier Victor Ponta au insistat sâmbătă, ca temă de campanie pentru alegerile locale, pe ideea refacerii USL şi a unui vot asemnănător celui din 2012, trasmite Mediafax.”Aşteptarea mea şi aşteptarea dumneavoastră, bănuiesc, este ca alianţa solidă dintre social-democraţi şi liberali pe care cu toţii aţi votat-o, USL, să se refacă între PSD şi ALDE şi să câştigăm alegerile parlamentare de la finele acestui an pentru a relua cursul bun al guvernării din ultimii trei ani, întrerupt din păcate de guvernarea Cioloş – Iohannis”, a declarat Tăriceanu, la Galaţi, citat de RomaniaLibera.ro.

Ideea a fost salutată de fostul premier: ”O iniţiativă mai mult decât corectă şi binevenită – tocmai pentru că este 7 mai, data în care în 2012 Guvernul USL a început efortul de reconstrucţie a ţării!”, a comentat Ponta, sâmbătă seară, pe Facebook.

”Speranţa de a opri Restauraţia ‘Regimului’ din 2010-2011 vine tot de la românii care pot vota aşa cum au făcut-o în 2012. Important este ca şi noi, liderii politici, să fi învăţat din greşelile de atunci! Iar după ce am distrus în 2016 mare parte din ce s-a construit în 2012-2015, Meşterul Manole o va lua de la capăt!”, a mai scris el în cursul zilei, în încercarea de a echivala situaţia din 2016 cu cea din 2012, cu menţiunea că actualul preşedinte ”are toate defectele lui Băsescu şi niciuna dintre puţinele sale calităţi”.

Related posts

Leave a Comment