Remus Lăpuşan îi solicită lui Seplecan clarificarea situaţiei drumurilor judeţene care nu sunt înscrise în Cartea Funciară

PSD Cluj consideră că activitatea Consiliului Judeţean Cluj trebuie să fie exclusiv orientată către comunitatea clujeană, proiectele de dezvoltare ale Clujului, îmbunătăţirea calităţii vieţii clujenilor, în nici un caz, o trambulină administrativă pentru politicienii populişti, care promit „tot”, dar care fac foarte puţin!
În 2014, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Cluj, dl. Mihai Seplecan, anunţa începerea demersurilor pentru modernizarea şi reabilitarea întregii reţele de drumuri judeţene, lucrări estimate la peste peste 140 de milioane de euro, urmând a fi finalizate în maxim doi ani: “O promisiune, fireşte, neonorată! În contextul în care, dl. Mihai Seplecan, „preşedintele care promite tot” îşi propune să acorde atenţie acelei vechi promisiuni, îi sugerăm mai întâi, raţional, să ne răspundă la următoarea întrebare: Având în vedere că s-au pierdut fonduri europene pentru modernizarea drumurilor judeţene, deoarece nu avem întabulate în Cartea Funciară toate drumurile judeţene, pentru a nu mai avea aceeaşi situaţie în viitor, când se vor face demersurile necesare pentru a înscrie toate drumurile judeţene în Cartea Funciară?”.

„Este important să rezolvăm problemele de fond ale comunităţilor din Cluj, una dintre acestea fiind modernizarea drumurilor judeţene. Îl solicităm preşedintelului Consiliului Judeţean Cluj, o listă, o evidenţă clară, a drumurilor judeţene înscrise în Cartea Funciară şi termene de înscriere pentru cele care nu se regăsesc în Cartea Funciară” a declarat dl. Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj.

Related posts

Leave a Comment