PSD și-a stabilit candidații pentru Consiliul Județean Cluj

Conducerea organizației județeană a PSD Cluj a stabilit care vor fi primii 17 candidați pentru Consiliul Județean, la alegerile locale din 2012. Lista este deschisă chiar de președintele organizației, actualul consilier local Remus Lăpușan.El este urmat de cei doi parlamentari ai PSD Cluj, adică de deputatul Cornel Itu, care este și președinte executiv al filialei, și de senatorul Alexandru Cordoș. Pe listă se mai află fostul prefect, actualul consilier județean Valentin Cuibus, trei foști subprefecți, adică Dănuț Canta, Mihaela Rozor și Ilarie Ivan, precum și consilierul local Ioan Vușcan.
Remus Lăpușan a declarat că, în perioada următoare, PSD Cluj va desemna trei sau patru prezumtivi candidați pentru postul de președinte al Consiliului Județean. Numele acestuia va fi stabilit prin votul membrilor PSD, dar și ca urmare a unui studiu sociologic care ar urma să arate care este candidatul cu șanse maxime.
Până acum, un singur partid în afară de PSD și-a anunțat candidații pentru alegerile locale. PNL a anunțat că senatorul Marius Nicoară va candida pentru funcția de primar al Clujului, iar deputatul Horia Uioreanu pentru cea de președinte al Consiliului Județean.

Related posts

Leave a Comment