Primul congres al USR ar putea fi organizat la Cluj

Conducerea Uniunii Salvaţi România va decide în aceste zile locul unde va fi organizat primul congres al acestei formaţiuni politice. Potrivit vicepreşedintelului Senatului, Mihai Goţiu, există trei oraşe care şi-au depus candidatura pentru organizarea acestui eveniment: Cluj-Napoca, Braşov şi Bucureşti.

El a explicat faptul că oraşul care va găzdui congresul USR va fi ales în funcţie de accesibilitate, în special pentru românii din Diaspora, dar şi în funcţie de capacitatea echipei locale de a organiza acest eveniment. USR Cluj are în prezent 70 de membri şi 100 de simpatizanţi. De asemenea, există un mare număr de candidaturi ale celor care doresc să devină membri ai acestei formaţiuni politice.

 

Deputatul Adrian Dohotaru a adăugat că există un mare număr de persoane care doresc să devină membri ai USR. Conducerea USR va trebui schimbe procedurile de admitere, în aşa fel încât să permită tuturor celor care îndeplinesc criteriile de integritate să devină membri ai acestei formaţiuni politice. Reprezentanţii USR Cluj spun că interesul potenţialilor noi membri este atât de mare, încât în următorii patru ani, noul partid ar putea deveni cea de-a doua formaţiune politică din România ca număr de membri.

 


 

Related posts

Leave a Comment