Preşedintele Traian Băsescu, huiduit înaintea discursului de Ziua Marinei

Preşedintele Traian Băsescu a fost fluierat şi huiduit, duminică, în momentul în care a mers la tribuna amenajată pe faleza din apropierea Cazinoului din Constanţa pentru a-şi susţine discursul cu ocazia Zilei Marinei, informează Mediafax.În momentul în care preşedintele a mers la microfon, din mulţimea adunată pentru a asista la ceremonii s-au auzit fluierături şi câteva huiduieli.
Preşedintele, însă, le-a ignorat şi şi-a început discursul, spunând că participă cu plăcere la Ziua Marinei, care coincide cu Sfânta Maria, protectoarea marinarilor.
Traian Băsescu a spus că, în opinia sa, Ziua Marinei este ziua bărbatului, a oamenilor care ştiu, la bordul navelor, să fie solidari.
Manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei Române, la 150 de ani de la înfiinţarea Forţelor Navale Române moderne, au început la ora 09.55, când preşedintele Traian Băsescu a fost întâmpinat de Garda de Onoare.
Sunt prezenţi la manifestări şi ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, precum şi oficialităţi militare şi civile, iar la ceremonii participă aproximativ 3.000 de persoane.
Ziua Marinei Române este sărbătorită în fiecare an la 15 august, odată cu sărbătorirea Sfintei Marii – Praznicul Adormirii Maicii Domnului, de mai bine de un secol.

Related posts

Leave a Comment