Preşedintele CJ Satu Mare, audiat la DNA. Vezi ce spune despre aeroportul din Satu-Mare

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu-Mare, Adrian Ştef, este audiat la DNA. Audierea se face în dosarul în care Ovidiu Silaghi este acuzat de luare de mită. Adrian Ştef ar fi finul lui Ovidiu Silaghi, potrivit www.romanialibera.ro.DNA îl acuză pe Silaghi de trafic de influenta. Silagi ar fi luat 200.000 de euro de la Nelu Iordache.

Silaghi i-ar fi cerut lui Iordache ca, printr-o firmă a sa să deschidă rute între Aeroportul Satu-Mare şi destinaţii europene.

DNA a cerut, luni, formularea cererii de începere a urmăririi penale împotriva deputatului Ovidiu Silaghi, pentru infracţiunea de trafic de influenţă în formă continuată.

Silaghi este acuzat de trafic de influenţă în formă continuată, fapte despre care există indicii şi date că ar fi fost săvârşite în perioada în care acesta avea calitatea de ministru al Transporturilor.

Potrivt blogului personal, Adrian Ştef, este căsătorit şi are doi copii.

Adrian Ştef la ieşirea de la DNA: Întâlniri cu conducerea Blue Air am avut înainte de a fi preşedinte al Consiliului Judeţean. Am şi propuneri din partea Blue Air, inclusiv cu domnul Rizică..Am avut propuneri de orare de zbor. Blue Air viza Satu Mare.

Adrian Ştef neagă acuzaţiile. La ieşirea de la DNA Ştef spune că nu ştie în ce dosar a fost audiat şi că el crede că e în legătură cu autodenunţul lui Valer Marian. „Am fost chemat în legătură cu autodenunţul lui Valer Marian privind referendumul”, a declarat Ştef, la ieşirea de la DNA.

Anterior, la intrarea în sediul DNA Adrian Ştef a spus că a fost chemat de procurori pentru a oferi lămuriri în legătură cu acuzaţiile aduse fostului ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi.

Liberalul Adrian Ştef a arătat că, în opinia sa, Silaghi este nevinovat şi că va încerca să lămurească procurorii în legătură cu aspectele ce i se vor solicita.

Related posts

Leave a Comment