PDL şi-a reafirmat sprijinul total faţă de Guvernul Boc, pentru măsurile de austeritate anunţate.


Colegiul Director al PDL a oficializat, duminică, în unanimitate, amânarea alegerilor interne. De asemenea, PDL şi-a reafirmat sprijinul total faţă de Guvernul Boc, pentru măsurile de austeritate anunţate.În cadrul şedinţei Colegiului Director al PDL de duminică s-a luat decizia ca alegerile interne din partid să fie amânate pentru primăvara lui 2011.
“BPN al PDL a propus amânarea alegerilor la nivel naţional. La nivel local ne ţinem de calendarul pe care l-am stabilit”, a anunţat, la finalul şedinţei, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.
Tot duminică s-a decis, în unanimitate, ca partidul să acorde tot sprijinul necesar Guvernului Boc pentru măsurile de limitare a cheltuielilor bugetare pentru perioada următoare, pe de o parte, şi pentru măsurile de relansare a României, pe de altă parte.
“După prezentarea de primul ministru a situaţiei actuale a României, conducerea PDL a acordat sprijin pentru aceste măsuri”, a spus Flutur.
Totodată, printr-o rezoluţie a PDL, Colegiul Director împuterniceşte Biroul Permanet Naţional în vederea impulsionării demitarilor publici din PDL pentru a alege între a-şi păstra funcţia de demnitate publică şi a avea afaceri cu statul.
“Este foarte clar că PDL doreşte să transmită celor care au o demnitate publică din partea partidului că trebuie să aleagă între afaceri cu statul, care înseamnă achiziţii publice, sau funcţia publică pe care o deţin”, a explicat Flutur.
Mai mult, Colegiul Director Naţional a mandatat Guvernul României să facă o analiză pentru a continua reducerea numărului de agenţii şi secretari de stat, în sensul de a continua efortul de reducere a cheltuielilor de stat cu aparatul de stat.
Toate deciziile au fost luate în unanimitate, ironic, în Sala Drepturilor Omului, de la Palatul Victoria.

Related posts

Leave a Comment