Pârtia din Feleac s-a deschis – Află care sunt tarifele

Partia de schi Feleac s-a deschis ieri, 07.02.2023, iar iubitorii de ski sunt așteptați în număr cât mai mare. Pârtia este dotată cu teleschi, 6 tunuri de zăpadă artificială, ratrac, centru de închirere echipament, nocturnă, sistem audio și internet wireless.

„Deschidem pârtia azi, 07 februarie 2023, începând cu ora 16:00, cu următoarele activități:

Pârtia + teleschi
Pârtia de inițiere + banda de urcare
Centrul de închirieri echipamente
TubingRotondo
Școala de ski CETINA (0720 682 922)
Food Truck (în parcarea Pensiunii Teleschi)”.

Partia Feleacu este amplasata la 12 km de municipiul Cluj-Napoca, desfășurându-se pe Dealul Feleacului.

Tarife urcari:

1 urcare: 6 LEI
10 urcari: 55 LEI
15 urcari: 75 LEI
20 urcari: 95 LEI

Tarife inchirieri

Skiuri: 25 LEI
Clapari: 25 LEI
Bete: 10 LEI
Echipament complet: 50 LEI

Partia de schi este dotata cu teleschi, 6 tunuri de zapada artificiala, ratrac, centru de inchirere echipament, nocturna, sistem audio si internet wireless.

Partia Feleacu este amplasata la 12 km de municipiul Cluj-Napoca, desfasurandu-se pe Dealul Feleacului langa turnul de televiziune. Este un loc idilic, de unde se poate admira o panorama unica a orasului, animata pe parcursul zilei, cat si pe cel al noptii.

Partia are o lungime a traseului de 765 de metri, diferenta de nivel fiind de 98m.

O pârtie modernă, Pârtia Feleacu este dotată cu instalație de zăpadă artificială (având 6 tunuri de ultimă generație marca Sufag) și sistem eficient de iluminație, pentru a oferi condiții cât mai bune clienților pe timp de noapte. Totodată, dotările pârtiei Feleacu includ o instalație teleschi cu o capacitate de 412 persoane/h, sistem de supraveghere 24/24h și internet wireless pe pârtie. De asemenea, Pârtia Feleacu beneficiază și de un centru de închirieri de echipamente de schi.

Related posts

Leave a Comment