Pădurea Hoia-Baciu, declarată de un site din India drept cea mai înfricoșătoare din lume

Pădurea Hoia-Baciu a fost declarată de către redactorii site-ului indian NewsTrackLive.com drept cea mai misterioasă și mai înspăimântătoare din lume. Redactorii site-ului din India menționează copacii îngemănați și contorsionați care conferă acestei păduri un aspect aparte. Ei spun că Pădurea Hoia-Baciu are faima unui adevărat Triunghi al Bermudelor din Transilvania, din cauza unor dispariții misterioase. La acest capitol, ei se referă la legenda păcurarului cu 200 de oi care a dispărut misterios într-o bună zi și care a reapărut ca prin farmec câțiva ani mai târziu, fără să se fi schimbat în vreun fel. De asemenea, este menționat și un caz din 1870, când o fată a dispărut în această pădure și a reapărut după ani buni, fără să se fi schimbat deloc, dar și fără să își fi amintit vreo întâmplare din acei ani lipsă, potrivit ClujInsider.ro.

Pădurea Hoia-Baciu a devenit cea mai faimoasă din România. Ea are reputația că acolo s-ar petrece lucruri supranaturale. În timp ce unii cred că acestea ar fi consecința intervenției unor forțe din lumea spiritelor, alții cred că acolo ar fi aterizat extratereștrii. Oricum ar fi, numeroase publicații internaționale au relatat despre această pădure. Ultimul articol a fost publicat de un portal din India. Sunt șanse ca turiști din toate colțurile lumii să fi venit ca urmare a acestor articole, spune jurnalista Ana Luca de revista Transylvania Today.

Hotelierii din zonă confirmă faptul că mulți turiști sunt atrași de legendele legate de această pădure.

Dincolo de legendele legate de disparițiile stranii din pădure, articolul publicat în India mai menționează presupusele legături ale acestei păduri cu OZN-urile și cu fantomele, dar și faptul că, în urmă cu câțiva ani, un tehnician militar ar fi zărit o piatră zburătoare deasupra pădurii. Este amintită și o întâmplare din 1968, când o persoană, numită Emil Barna, ar fi văzut un corp supranatural. De asemenea, sunt relatate și poveștile unor persoane care ar fi auzit voci misterioase în această pădure.

Related posts

Leave a Comment