Începând cu anul 2011 românii vor putea accesa pagina Yahoo.ro


România devine atractivã pentru giganţii internetului. Yahoo şi Google vor o felie din piaţa românească on line, o piaţă cu o creştere spectaculoasă. De anul viitor vom avea o pagină de yahoo punct ro.90% dintre românii care utilizează zilnic internetul accesează pagina Yahoo. Fie pentru e-mail, ştiri sau messenger. În cifre recordul a fost înregistrat în ianuarie când 8 milioane de romîni au accesat siteul. Pentru mai marii companiei, cifrele au fost suficiente ca să se decidă că este nevoie de o pagină yahoo punct ro.
N-am fi prima ţară care se bucură de o versiune în limba maternă. Franţa, Canada sau Spania au primit deja terminaţii personalizate pentru ţara lor. Dar ce se întâmplă cu contul vechi de pe yahoo.com? E simplu. Vor putea fi utilizate ambele variante.
Ştiri, aplicaţii şi jocuri, toate în limba română. Toate se vor regăsi pe portalul românesc yahoo.ro, începând din prima parte a anului viitor.
Yahoo.ro va însemna şi ştiri în limba română. O echipă întreagă va lucra la conţinut, la fel ca în Statele Unite. Acolo, echipa de editori a siteului funcţionează ca o adevărată redacţie de ştiri.
Asta înseamnă o oportunitate şi pentru publicitari. Mai exact, o creştere a vânzărilor de reclamă on line. În 2009 piaţa românească de publicitate online era de 16 milioane de euro.
Tot publicitatea a adus în Romînia un alt gigant. Este vorba de Google, prezent deja în România cu motorul de căutare Google.ro, va deschide luna aceasta un birou la Bucureşti. Va fi condus de Dan Bulucea, care a lucrat ani de zile alt uriaş, Microsoft.
Românii vor putea accesa yahoo.ro din 2011.

Related posts

Leave a Comment