În Germania va apărea o carte şocantă despre “viitorul islamic”, notează Il Giornale

“Puternica prezenţă a comunităţii turceşti şi imigraţia din ţările musulmane riscă să schimbe peste câteva generaţii aspectul Germaniei, transformând-o într-o ţară islamică”. Afirmaţia a fost făcută în cartea pe care a scris-o, şi care va apărea la 30 august, Thilo Sarrazin, în vârstă de 65 de ani, fost ministru al finanţelor, membru al Partidului Social-Democrat din Berlin şi actual membru al comitetului director al Bundesbank.Săptămânalul «Der Spiegel» a publicat un amplu pasaj din cartea lui Sarrazin intitulată: “Germania se distruge singură – Cum ne punem la risc ţara”, publicată de editura «Deutsche Verlags-Anstalt» (DVA), care aparţine colosului mediatic Bertelsmann. “Nu doresc ca ţara nepoţilor şi a strănepoţilor mei să devină în mare parte musulmană, o ţară în care să se vorbească prevalent limba turcă şi cea arabă, unde femeile să poarte văl, iar ritmul zilei să fie scandat de muezin. Dacă vreau aceste lucruri, pot merge într-o vacanţă în Orient”, scrie Sarrazin. “Fiecare societate are dreptul de a decide pe cine vrea să primească şi fiecare ţară are dreptul de a-şi proteja propria cultură şi propriile tradiţii. Aceste reflecţii sunt valabile atât în Germania, cât şi în restul Europei”. “Nu aş vrea ca noi să ajungem să devenim străini în propria patrie”, scrie din nou managerul, care consideră că “frontiera geografică şi culturală a Europei trebuie trasată pe Bosfor şi nu la graniţa Turciei cu Iranul şi cu Irakul”.
Sarrazin subliniază că, în momentul de faţă, în Germania trăiesc trei miloane de turci şi că procentul de fertilitate al imigranţilor va rămâne în general mai elevat decât cel al populaţiei autohtone, ”în doar câteva generaţii, statul şi societatea germană vor intra pe mâinile imigranţilor”. În carte, Sarrazin citează interviul acordat în 2004 cotidianului «Hurriyet» de omul de afaceri de origine turcă Vural Oger, în care acesta afirma că “în 2010, în Germania vor trăi 35 de milioane de turci şi 20 de milioane de germani. Ceea ce a început sultanul Soliman în 1529 cu asediul Vienei, vom realiza noi cu populaţia, cu bărbaţii noştri puternici şi cu femeile noastre sănătoase”.
Sarrazin adaugă că “din punct de vedere cultural şi din punctul de vedere al civilizaţiei, viziunea societăţii şi valorile proprii ale imigranţilor reprezintă un regres”. Managerul berlinez subliniază faptul că numai 33,9% din imigranţii aflaţi pe teritoriul german îşi câştigă propria existenţă muncind, restul trăiesc pe seama statului, astfel încât o familie care are mai mulţi copii poate aduce acasă şi 3000 de euro pe lună”. Sarrazin mai scrie că orice imigrant care reuşeste să pună piciorul în Germania şi să mai şi rămână, prin ajutoarele oferite de statul german “îşi asigură un venit pe care nu l-ar obţine niciodată muncind în ţara sa natală”. Această procedură nu există în ţările tradiţional deschise faţă de fenomenul imigraţiei, cum ar fi de exemplu SUA, Canada şi Australia, deoarece “în SUA, imigranţii nu primesc nici un cent, motiv pentru care preferă să rămână în Germania decât să se ducă acolo”. Teza dezvoltată de Sarrazin în cartea sa este că “va fi nevoie de puţine generaţii pentru ca noi să devenim o minoritate în ţara noastră. Aceasta nu este numai o problemă a Germaniei, ci a tuturor ţărilor europene”.
Între timp, aşteptând iminenta lansare a cărţii, preşedintele «Vereinigte Migrantenpartei» (Partidul Unit al Imigranţilor), Vlad Georgescu, a lansat invitaţia de a boicota publicaţiile grupului Bertelsmann, deoarece, în opinia sa, “nu este acceptabil faptul că preşedintele Liz Mohn nu şi-a exercitat influenţa pentru a-i nega lui Sarrazin această platformă”.

Related posts

Leave a Comment