O alunecare de versant blochează drumul la intrarea în Răchițele UPDATE

Ca urmare a alunecării unei porțiuni de versant care mărginește partea carosabilă, drumul este blocat și, prin urmare, circulația este oprită înainte de intrarea în localitatea Răchițele, din direcția Mărgău – Doda Pilii.

Rute alternative recomandate sunt:
– direcția Huedin Doda Pilii – denumire populară ”Sulița”;
– sensul Doda Pilii Huedin – DC 121 – Dealu Botii –Bălcești -Beliș.

În acest context, un echipaj al poliției din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin este prezent în zonă. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că nu sunt persoane rănite sau autovehicule avariate și au fost derulate activități pentru degajarea părții carosabile și reluarea circulației.

UPDATE:

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în urma intervenției prompte cu autovehicule și utilaje speciale, traficul pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele, din direcția Mărgău – Doda Pilii, a fost deja reluat, pe o bandă, circulația desfășurându-se alternativ, în ambele sensuri.

În momentul de față se acționează intens pentru deschiderea celei de-a doua benzi, echipajele intervenind pentru remedierea situației și pentru a permite, în cel mai scurt timp posibil, reluarea completă a traficului rutier, pe ambele benzi de circulație.

Related posts

Leave a Comment