Music Outdoor Experience 2016: 5.000 de persoane au fost prezente în cele 4 zile!

Music Outdoor Experience (MOX) a sărbătorit anul acesta 5 ani de zile şi a fost un succes deplin. Festivalul de muzică ce a pornit de la o zi de naştere, a adus anul acesta în zona Valea Drăganului 5.000 de participanţi în cele 4 zile ale evenimentului.

 

MOX nu este doar despre muzică. Festivalul este, în sine, o experienţă unică, deoarece combină o excursie de relaxare la munte cu un festival de muzică electronică. Aici vii să te distrezi şi să te relaxezi, să cunoşti oameni noi, să socializezi, să trăieşti experienţe noi la munte, sub cerul liber cu cortul.

 

„Comunitatea festivalului a crescut în fiecare an, evenimentul fiind promovat cel mai mult de la gură la gură de către participanţi, de către cei care doresc cu adevărat să ia parte la această experienţă de 4 zile în vârf de munte. Participarea la MOX presupune să dormi în cort sub un cer înstelat, să prinzi apusuri colorate, să mănânci pâine cu zacuscă şi slănină, să faci duş cu apă dezmorţită în mijlocul pădurii, să respiri aer curat, să te aşezi într-un hamac şi să uiţi de tine, să te ardă soarele, să te pui singur la coadă la bar şi să tetrezeşti că ciocneşti pahare cu oameni pe care tocmai i-ai cunoscut, să dansezi până nu te mai ţin picioarele şi să nu vrei să te mai opreşti, să te încălzeşti noaptea la un foc de tabără lasăndu-ţi gândurile să zboare, să interacţionezi spontan cu alţi participanţi şi să descoperi multe suflete frumoase. Este locul din care te vei întoarce cu un album plin de amintiri şi cel mai probabil cu unu, doi, trei, patru, cinci prieteni noi” a declarat Marius Bugeac, PR-ul festivalului.

 

De an la an, odată cu festivalul, a crescut şi calitatea line-up-ului. Anul acesta evenimentul s-a bucurat de două premiere, o a doua scenă de muzică şi formaţii live precum Satellites şi Cred că sunt Extraterestru. În fiecare an organizatorii au invitat tot mai mulţi artişti să ia parte la eveniment. Anul acesta nu doar că aproape s-a dublat numărul de artişti faţă de anul trecut, dar s-a dublat şi numărul de participanţi. 5.000 de persoane au fost prezente în cele 4 zile, bucurându-se astfel atât de festival, cât şi de frumuseţea zonei. Valea Drăganului este a 3-a locaţie pe care evenimentul o promovează, oferindu-le astfel participanţilor o experienţă cu totul nouă prin care să se bucure de frumuseţile plaiurilor.

 

„MOX este ca o vacanţă de 4 zile cu prietenii la munte, mai bine zis este ca o excursie cu peste 1000 de prieteni în care uiţi de toate problemele, în care iţi laşi toate bagajele acasă şi mergi să te relaxezi alături de oameni frumoxi. Este un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă, de leagăne, de hamace, ateliere de creaţie, de briza caldă şi răcoroasă a muntelui şi binenţeles, de 3 nopţi de muzică” a declarat Marius Bugeac.

 

Pentru ediţia din 2017 organizatorii au planuri măreţe menite să întărească spiritul comunităţii MOX. Nu putem decât să aşteptăm! A.M.R. 365 de zile. #maaai

Related posts

Leave a Comment