Motivaţie dincolo de suferinţă zilnică. Eveniment caritabil cu Tedy Necula şi Lorand Soares Szasz

Sunt oameni care învaţă, zi de zi, să îşi ducă suferinţa cu zâmbetul pe buze. Au găsit în ei o forţă extraordinară de a merge mai departe. Ei sunt cei care ne învaţă că motivaţia e în noi. Că viaţa se trăieşte frumos, indiferent de obstacole. Iar în 20 decembrie. Lorand Soares Szasz şi echipa sa vor să transmită mai departe acest mesaj, dar să şi ajute cei peste 100 de copii care suferă de insuficienţă renală din Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie “Delia Grădinaru”.

Seminarul Aproape Gratuit, ediţia 2016 va avea loc în 20 decembrie,  ora 18:30 la Hotel Golden Tulip.  Pe scenă vor urca Lorand Soares Szasz (expert in creşterea afacerilor) şi Tedy Necula (regizor)

 

,,Biletul de intrare” va consta într-un pachet de alimente neperisabile pentru copiii dependenţi de dializă sau suma de 50 de lei care vor fi folosiţi pentru medicamentele şi tratamentul copiilor.

 

Licitaţie pornind de la 10 ron

În cadrul evenimentului se vor licita produse  şi servicii de consultanţă în afaceri, toate pornind de la 10 Ron. În listă se regăseşte şi un prânz de afaceri cu Lorand Soares Szasz, pornind tot de la 10 Ron. Toate sumele strânse vor fi donate aceleiaşi cauze.

Pentru detalii şi înscrieri: https://coaching4you.slack.com/messages/@roxanastaniloiu/details/

Related posts

Leave a Comment