Mii de festivalieri, la standul CJ Cluj de la Untold

Consiliul Județean Cluj a răspuns, și în acest an, invitației de a fi parte în magia Festivalului Untold, prilej cu care a promovat județul, dar și activitățile derulate de instituțiile din subordine, în cadrul standului propriu amenajat în incinta Parcului Central ,,Simion Bărnuțiu”.

Astfel, timp de patru zile, cei prezenți au avut ocazia de a participa la spectacole ale Teatrului de Păpuși ,,Puck”, ateliere de creație pentru copii, pictură, grafică, olărit, țesut, escaladă, zonă de relaxare, zonă de încărcat telefoane, bibliotecă, precum și multe alte surprize. De asemenea, cei care au dorit să exploreze și alte locuri din județ și să își prelungească sejurul în zonă, au beneficiat de consiliere turistică din partea angajaților Centrului Național de Informare și Promovare Turistică. Accesul la toate activitățile a fost gratuit pentru cei care au participat la festival.

Standul Consiliului Județean Cluj a fost vizitat de aproximativ 9.000 de persoane, pe parcursul derulării întregului eveniment. Instituțiile care au susținut organizarea acestui spațiu de promovare au fost: Asociația Produs de Cluj, Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo, Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda”, Biblioteca Județeană ,,Octavian Goga”, Teatrul de Păpuși ,,Puck” și Serviciul Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj.

Cea de-a șaptea ediție a festivalului a reunit peste 200 de artiști care au evoluat pe cele opt scene și au scris o nouă filă în istoria Untold, alături de cei mai bine de 350.000 de participanți din toate colțurile lumii, prezenți atât pe Cluj Arena, cât și în celelalte locații special amenajate pentru public. Stadionul emblemă al Clujului a găzduit, și în acest an, una dintre cele mai impunătoare scene din lume și cea mai mare din România, având o lățime de 95 de metri și o înălțime de 24 de metri, cu peste 700 de m² de ecran LED.

Related posts

Leave a Comment