Mădălina Hodorog, noul Manager General The Woman: „Liderii din piaţă au puterea de a schimba conceptul unui business, în primul rând, prin viziunea lor”

Conferinţa de Leadership Feminin The Woman şi revista digitală The Woman Magazine au fost preluate către Mădălina Hodorog. Ea are o experienţă de mai bine de 6 ani ca event manager. De-a lungul anilor, a implementat proiecte europene Erasmus+, a făcut parte din proiectul Model NATO Youth Summit ca Social Media Officer şi a organizat o serie de evenimente dedicate comunităţilor internaţionale.

Conferinţa de Leadership Feminin The Woman şi revista digitală ce îi poartă numele se îmbină perfect cu nevoile actuale ale femeilor din domenii de business diferite.

 

„O viziune clară şi o implementare profesionistă sunt aspectele care conduc un business spre succes. Îndrăznesc să cred că de la puterea financiară la cea educaţională nu este decât un pas. Obiectivul meu este să ofer, împreună cu echipa care îmi este alături, cea mai bună versiune a acestui concept, a liderului feminin, dar şi de a materializa ideea că liderii din piaţă au puterea de a schimba conceptul unui business, în primul rând, prin viziunea lor”, afirmă Mădălina Hodorog.

 

În 2018, Mădălina are ca obiectiv dezvoltarea strategiei companiei The Woman, atât a conferinţei în beneficiul celor peste 3000 de femei din mediul business care au participat de-a lungul timpului la eveniment, creşterea comunităţii prin evenimente nişate, cât şi coordonarea revistei digitale The Woman Magazine, ce cuprinde articole legate de educaţie, carieră, lifestyle sau fashion.

 

În 21 martie 2018, femeile implicate în mediul de business participă la Conferinţa de Leadership Feminin The Woman ce sărbătoreşte cu fiecare ediţie femeia care are curajul să fie propriul său model. Sub tematica The Woman: Cea mai bună versiune a ta! evenimentul promite prezenţa a peste 20 speakeri internaţionali şi naţionali, subiecte educative şi motivaţionale, în prezenţa a peste 600 de participanţi.

 

Alături de Conferinţa The Woman, noul an aduce în agenda femeilor de business noi evenimente precum:

 

  • The Woman Workshops – sesiuni de workshopuri/traininguri cu scop educativ
  • The Woman Connect – un weekend de relaxare şi networking
  • The Woman after 5pm! – dedicate exclusiv dezvoltării comunităţii The Woman
  • The Woman Gala Awards –  premierea modelelor şi a femeilor care au produs o schimbare, care s-au implicat activ în comunitatea lor şi care prin eforturile lor constante au dezvoltat domenii de activitate.

 

Peste 3000 de femei din mediul business fac parte din comunitatea The Woman ce promovează un proces educaţional continuu prin intermediul subiectelor abordate, a liderilor de opinie pe care îi aduce în spaţiul public, fiind un punct de referinţă pentru femeile dornice de dezvoltare. În cadrul ediţiilor anterioare, femei de renume precum Maia Morgenstern, Gabriela Szabo, Monica Bîrlădeanu, Ana-Maria Brânză, Andreea Raicu, Amalia Enache sau Măriuca Talpeş au inspirat de pe scena The Woman femeile prezente la eveniment.

Related posts

Leave a Comment