Marea Britanie are consul onorific la Cluj. Cine este acesta

Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, l-a instalat în funcţie pe primul consul onorific britanic din Transilvania. Este vorba de Shajjad Rizvi, care conduce şi Camera de Comerţ Britanică din Cluj şi care este implicat şi în numeroase proiecte caritabile, precum Asociaţia Little People, care oferă sprijin copiilor care suferă de cancer. Shajjad Rizvi este de părere că Brexitul va avea o influenţă pozitivă asupra relaţiilor economice româno-britanice.

”Cred că se vor întâmpla lucruri pozitive după Brexit. Marea Britanie este o naţiune comercială. Suntem preocupaţi să investim, căutăm parteneri comerciali. România este o ţară uimitoare, cu oameni uimitor de talentaţi şi este un loc în care putem face afaceri. Deci, cred că va creşte comerţul dintre cele două ţări. Cred că Brexitul va însemna ceva pozitiv în relaţiile noastre comerciale”, a spus Shajjad Rizvi.

 

Noul consul onorific al Marii Britanii de la Cluj se va implica atât în promovarea relaţiilor economice dintre companiile româneşti şi cele britanice, cât şi în sprijinirea cetăţenilor britanici aflaţi în nevoie.

Related posts

Leave a Comment