Mai mult de 10 la sută din totalul locurilor de muncă din România, disponibile la Cluj. Ce meserii au cea mai mare căutare

Județul Cluj concentrează în această săptămână mai mult de 10 la sută din totalul locurilor de muncă disponibile la nivel național. Potrivit datelor Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, în această săptămână, în județul Cluj, vor fi disponibile 623 de locuri de muncă, din totalul celor 6.169 de la nivel național.În prezent, sunt disponibile locuri de muncă precum chelneri, ingineri de instalații ori muncitori în domeniul ambalării unor produse. În perioada următoare, specialiștii în piața muncii se așteaptă să devină disponibile locuri de muncă în domeniul construcțiilor, pentru că există firme care își vor relua activitatea. De asemenea, va crește numărul de oferte pentru șoferii profesioniști, ca urmare a apariției unor investiții în domeniul logistic ori în domeniul transporturilor.

Pe termen lung, datorită unor investiții precum cele anunțate de Bosch, De Longhi și Fencs, autoritățile se așteaptă și la creșterea numărului de locuri de muncă în domeniul industrial.

Related posts

Leave a Comment