Luigi Madonna vine la Delahoya. Care sunt primele nume confirmate de organizatorii festivalului

Cel mai longeviv festival de muzică electronică din România va avea loc în acest an în perioada 4-5 iulie. Scenele vor fi amplasate pe platoul de lângă Pădurea Hoia.Ajuns la a 18-a ediţie, Festivalul Delahoya din Cluj va avea loc în acest an în zilele de 4 şi 5 iulie, pe platoul de lângă Pădurea Hoia. Organizatorii evenimentului au oferit azi primele informaţii legate artiştii care şi-au confirmat prezenţa. DJ-ul italian Luigi Madonna, unul dintre cei mai apreciaţi producători de muzică tehno din ţara sa şi din Europa, alături de Funkanomics şi de românii Dubase şi Just D’light, alias Tudor Chirilă, sunt printre primii care au anunţat că vor lua parte la festival.
Totodată, organizatorii au decis să amplaseze două scene, un cort dedicat fanilor techno și house și scena outdoor. Aici vor concerta artiști din aria broken-beat a muzicii (breakbeat, garage, drum&bass, ghetto-funk, etc). În perioada următoare vor fi anunţaţi şi alţi artişti, pe măsură ce organizatorii vor primi confirmări din partea acestora.
Anul trecut, la Festivalul Delahoya au fost prezente nume mari printre care Cosmic Gate, Black Sun Empire şi Alan Fitzpatrick.

Related posts

Leave a Comment