Lorand Soares Szasz încheie anul cu un eveniment caritabil

Dupa ce anul trecut a adunat peste o tona de alimente pentru copiii abandonati, Lorand Soares Szasz si in 2016 un seminar aproape gratuit, de data aceasta pentru 40 de copii cu insuficienta renala din Asociatia pentru Solidaritate si Empatie ,,Delia Gradinaru”.
Evenimentul va avea loc în data de 15 decembrie de la ora 19:00 la Grand Hotel Napoca, sala Forum.
Alături de el, întind o mână de ajutor Zoltan Veres – trainer în inteligența emoțională și Mihaela Stroe – specialist în limbajul non-verbal. Cei trei traineri aleg să își încheie anul în acest mod, mulțumind prin a dărui.
Vor vorbi despre echilibrul dintre planul personal si cel profesional si succesul atat în familie, cât și la locul de munca.
Pentru că omenia și empatia fac diferența, accesul la eveniment care ar fi costat 300 euro, participarea a fost condiționată doar de un pachet de alimente neperisabile care va ajunge direct la beneficiarii evenimentului sau de suma de 50 de ron care vor contribui la achizitionarea de medicamente pentru cei mici.
Finalul evenimentului va fi marcat de o licitatie ce va contine produse valoroase din sfera dezvoltarii personale si profesionale, iar suma ce se va strange va ajuta la achizitionarea de medicamente necesare celor 40 de copii pentru anul 2016.
Evenimentul va avea ca temă principală echilibrul dintre planul personal si cel profesional si va conține trei seminare susținute de Lorand Soares Szasz – business coach & trainer, Zoltan Veres – emoționalist, speaker, trainer & coach și Mihaela Stroe – specialist în limbajul non-verbal. Cei trei și-au unit forțele în acest an pentru a reuși să ofere acestor copii un final de an ce promite mai multa speranta pentru un viitor mai frumos si luminos.
Asociația pentru Solidaritate si Empatie ,,Delia Gradinaru” lupta pentru 40 de copii cu insuficienta renala cronica ce fac tratament de hemodializă și transplant renal. Anul acesta au nevoie de medicamente și hrană neperisabilă pentru copii.
Crăciunul acesta se poate face mai mult pentru ei. Li se poate da voce, pot prinde aripi într-o societate care de multe ori, involuntar, îi marginalizează. Pentru ei, mai mult decât o sărbătoare fericită, un brad frumos împodobit, valorează un start în viață frumos și echilibrat.
Mai multe date si informatii despre eveniment: http://goo.gl/Y6F1VI.

Related posts

Leave a Comment