Locurile de joaca se reinventeaza: programe de afterschool cu drumetii, sport, dar şi asistenţă la teme

Dacă până acum te gândeai la un loc de joacă doar dacă doreai să organizezi petrecerea copilului tău, acum aceste locuri de joacă din Cluj încearcă să vină în întâmpinarea părinţilor şi cu alte servicii, la fel de utile.

Pahumi, locul de joacă din Feleac, aflat departe de aglomeraţia oraşului, în mijlocul naturii, oferă un serviciu foarte util pentru părinţii foarte ocupaţi care lucreză mult şi nu vor să îşi lase copiii singuri acasă, nesupravegheaţi.

 

Pahumi are programe complexe de atfer school, mai aparte, pentru că nu ţin copiii tot în bănci, până la ora 16.00 sau 18.00, ci le organizează activităţi diverse, pe placul copiilor, dar şi al părinţilor, cum ar fi karaoke, dans, biliard, air hockey, biliard etc.

 

Echipa de la Pahumi asigura escaladarea panoului şi ii provoacă pe copii la baschet, tenis de masa, volei, badminton, îi însoţeste la tiroliană şi pe corabia din tobogan.

 

Nu doar că echipa de la Pahumi asigură transportul copiilor de la şcoală, la locul de joacă şi apoi acasă, dar copiii pot avea un program plăcut prelungit până la ora 18.00.

 

Copiii de la acest afterschool pot lua masa acolo (pot alege din trei variante de meniu, la care se adaugă o gustare). Dacă elevul are şi teme, el este asistat să şi le facă, de personal specializat.

 

În plus, doritorii pot alege cursurile de engleză sau germană, ateliere de stimulare prin arte combinate, in cadrul carora copiii se relaxeaza, colaborează şi îşi consolideaza stima de sine. Mai sunt şi cluburi sportive: tenis, basket, fotbal, tenis masa, ski pe partia Feleacu. La Pahumi, copiii fac şi drumeţii. Tariful pentru aflter-school este de 250 lei/saptămână, cu toate activităţile descrise incluse.

 

Tabere de zi

 

O variantă viabilă pentru vacanţele copiilor este o tabără de zi, în care îl aduci la Pahumi la ora 8 şi în iei la ora 18.00. Ce face acolo în acest timp? Actyivităţi tematice, ateliere, drumeţii, jocuri. Copilul are trei mese pe zi: 2 gustari şi masa principală cu trei variante la alegere. În cazul taberelor de zi, tariful este de 400 lei/săptamană.

 

Sparge rutina petrecerilor clasice

 

La Pahumi, copiii şi părinţii se distrează împreună la baschet, tenis de masă, biliard şi air hockey sau se relaxează la grill şi tiroliană. Sarea si piperul petrecerilor sunt asigurate de echipa Pahumi, alături de care copiii explorează împrejurimile în vânatoarea de comori sau se transformă instant în piraţii năstruşnici pe corabia din dotare!

Să nu uităm de spectacolele de magie…ştiinţifică, în care sunt combinate soluţii fermecate de prin cămară adunate pentru a înţelege legile fizicii prin experimente trăznite.

 

Programul “Şcoala altfel”

 

În “Săptămâna Altfel”, Pahumi aşteaptă elevii la 3 ore de distracţie. Copiii se pot căţăra şi pot participa la activităţi distractive în sala de sport, pot juca biliard şi air hockey şi pot dansa. Afara copiii se vor distra la tiroliană şi la corabie. În funcţie de condiţiile meteo sunt organizate vânători de comori sau miniexatlon.

Related posts

Leave a Comment