LaLa Band ajunge la Cluj în 16 februarie, în cel de-al treilea turneu naţional

Pe 27 ianuarie, LaLa Band a inceput, in Constanta, cel de-al treilea turneu national din cariera muzicala – “LaLa Love Tour”!
Lala Band dedica acest amplu turneu indragostitilor din toata tara: fanii trupei vor avea ocazia sa petreaca sarbatorile iubirii, precum Valentine’s Day, Dragobete, 1 si 8 martie alaturi de idolii lor, pentru ca turneul incepe cu cateva zile inainte de luna Indragostitilor si va cuprinde tot anotimpul iubirii.

Astfel, playlistul concertelor este special gandit pentru ca toti adolescentii prezenti sa simta primii fiori ai dragostei, prin intermediul muzicii. In plus, tinerii artisti au pregatit si multe surprize din sezonul 4 al serialului-fenomen „Pariu cu viata”.
Dupa ce anul trecut mii de adolescenti si-au vazut idolii, trupa va strabate toata tara pentru a se intalni din nou cu fanii, in cadrul unui turneu national care va avea loc in ianuarie, februarie si martie.

După ce vor coverta la Cluj Napoca în 16 februarie, la Casa de Cultura a Studentilor, vor merge în alte 14 locuri din ţarpă, după cum urmează:

Targu Mures – 17 februarie, la Palatul Culturii
Baia Mare – 18 februarie, Sala Sporturilor
Satu Mare – 19 februarie, Casa de Cult a Sindicatelor
Oradea – 21 februarie, Casa de Cultura a Sindicatelor
Oradea – 22 februarie, Casa de Cultura a Sindicatelor
Timisoara – 23 februarie, Filarmonica Banatul
Arad – 24 februarie, Sala Sporturilor
Drobeta Turnu Severin – 26 februarie, Sala Polivalenta
Constanta – 16 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor
Slobozia – 17 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor
Slatina – 22 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor
Targu Jiu – 23 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor
Petrosani – 24 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor
Deva – 26 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor
Alba Iulia – 27 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor
Ramnicu Valcea – 28 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor

Fanii trupei LaLa Band vor fi mai aproape ca niciodata de preferatii lor, prin achizitionarea pachetului VIP. Acesta include un bilet in cea mai buna zona a salii, un obiect inscriptionat LaLa Band, un poster cu autografele artistilor si oportunitatea extraordinara de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band. Sedinta foto pentru posesorii biletelor VIP va incepe la ora 17.00.

Toate spectacolele incep la ora 19:00, iar sesiunile foto cu fanii, la ora 17:00.

Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului national-cultural “Arta contra drog – 2013”, initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film “Dracula” in parteneriat cu CIADO Romania (Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului).

Related posts

Leave a Comment