La Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca se desfasoara Saptamana Bobocilor

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca îşi întâmpină studenţii boboci ai anului I, cu o săptămâna specială, care se desfăşoară în perioada 25 septembrie – 6 octombrie 2018.

 

Proiectul ”Săptămâna Bobocilor” este organizat şi implementat de către Oficiul de Consiliere şi Orientare în Carieră al UTCN, alături de parteneri din rândul organizaţiilor studenţeşti şi al altor ONG-uri locale din mediul de afaceri şi din administraţia locală. 

 

”Săptămâna Bobocilor” a debutat marţi, 25 septembrie 2018, prin instalarea punctelor de informare “Info Boboc”, amplasate în holurile căminelor studenţeşti.

 

Proiectul cuprinde activităţi şi manifestări în care studenţii anului I sunt implicaţi, scopul fiind integrarea lor  în viaţa universitară şi familiarizarea cu oraşul, campusul universitar şi mediul academic.

 

Activităţile vor fi organizate atât în cadrul facultăţilor, dar şi integrat, vizând aspecte sociale, culturale şi sportive.

 

Studenţii boboci au ocazia să participe la o serie de workshop-uri şi cursuri speciale după cum urmează:

? InfoBoboc – Puncte de informare în cămine şi facultăţi unde primesc informaţii despre cazare, orar şi sălile de curs.

? “Ora de dirigenţie” unde au loc dialoguri deschise cu profesorii UTCN

? Lansare de baloare cu heliu, spectacol de muzică şi lumini pe platoul din Campusul Observator

? Tur ghidat al oraşului

? Seară folk în campusul Mărăşti

? ”Boboci în mişcare”- Competiţii sportive de fotbal şi de baschet pe terenul sintetic din Campusul Observator şi în sala de sport de pe B-dul Muncii nr. 103-105.

?“Curs de studenţie” – Întâlniri cu studenţii din anii mai mari unde se primesc informaţii despre viaţa de student, sesiune, cursuri şi tabere.

Related posts

Leave a Comment