Jaf armat la o sucursală bancară din Timişoara

Un jaf armat a avut loc, miercuri după-amiază, la o sucursală din Timişoara a Băncii Române de Dezvoltare, iar un paznic a fost rănit în urma incidentului, potrivit poliţiştilor.Jaful armat a avut loc la sucursala BRD de pe Calea Aradului, la intersecţia cu strada Cugir , într-o zonă circulată, fiind la ieşirea spre Arad.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, a declarat că Poliţia a fost sesizată prin 112, la ora 16.20, că o sucursală bancară aflată la parterul unui bloc a fost atacată de persoane înarmate.
Potrivit lui Emil Andrei, cei doi atacatori aveau feţele acoperite cu glugile de la geci şi aveau o armă, un pistol, dar nu s-a stabilit dacă este vorba despre o armă de foc sau neletală.
Emil Andrei a spus că cei doi atacatori au furat suma de peste 70.000 de lei.
Un agent al firmei de pază cu care banca are contract a fost lovit, fiind uşor rănit, fără ca atacatorii să fi folosit arma, dar la faţa locului a mers totuşi un echipaj de la Ambulanţă.
Conform sursei citate, la momentul atacului în bancă mai era, în afara personalului, şi un client, o femeie, care nu a păţit nimic.
După ce au furat banii, cei doi au fugit pe jos, pe o stradă lăturalnică, iar casieriţa şi paznicul au acţionat butonul de alarmă.
În prezent, sunt audiaţi angajaţii băncii şi ai firmei de pază şi sunt vizionate imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Related posts

Leave a Comment