Ioan Bakoș este candidatul USR la Primăria Câmpia Turzii

USR Cluj a lansat candidatura lui Ioan Bakoș în cursa pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii.

Ioan Bakoș a lucrat, vreme de 30 de ani, ca ofițer la Biroul de Investigații Criminale din Câmpia Turzii, pe care l-a și condus, iar în calitate de polițist de investigații criminale a demonstrat că este capabil să ofere siguranță locuitorilor orașului. A fost alături de fiecare dintre cei care au fost victime ale infracțiunilor, i-a ascultat și a acționat pentru înfăptuirea justiției. Întreaga sa carieră a dedicat-o protejării cetățenilor din Câmpia Turzii, prin lupta împotriva hoției și a criminalității

„A demonstrat, în 30 de ani, seriozitate, implicare, profesionalism. Cetățenii s-au săturat de ce se întâmplă în Câmpia Turzii și au nevoie de toate aceste calități în persoana care gestionează administrația municipiului. Cetățenii din Câmpia Turzii au nevoie de Ioan Bakoș la primărie”, a declarat deputata USR Oana Murariu, președinta organizației USR Cluj, la conferința de lansare în cursa electorală a candidatului USR.

„Mesajul meu către cetățeni este ”Fără hoție în Primărie!” Când vorbim despre corupție și nepotism, vorbim despre un cancer care erodează întreaga temelie a orașului”, a declarat Ioan Bakoș, care a arătat că în ultimii ani au beneficiat de contracte și lucrări doar apropiații din „clubul select” al actualului primar.

„Acest lucru trebuie să înceteze! Este timpul pentru o administrație care luptă pentru cetățean și în favoarea orașului! O administrație care pune competența și transparența pe primul loc”, a spus Ioan Bakoș. El a anunțat că, în calitate de primar, va veghea pentru ca fiecare ban din bugetul orașului să fie cheltuit în favoarea locuitorilor din Câmpia Turzii.

Related posts

Leave a Comment