Indragitele personaje Masha si Ursul vin cu un nou spectacol în luna mai, la Cluj

În luna mai, personajele din cel mai urmărit serial de desene animate rusesc, “Masha şi Ursul”, se reîntorc pe scenele din România cu un nou spectacol live ce va călători, între 11 şi 18 mai  2019, în Cluj, pe 18 mai, la Casa de Cultură a Studenţilor.Turneul în România este adus de Events.

Pornind de la un basm popular rusesc, „Masha şi Ursul” spune povestea unei fetiţe pe nume Masha, ce locuieşte în pădure alături de Ursul Michka şi de animăluţele ei. Desenul animat s-a bucurat de un succes enorm, canalul de Youtube fiind printre primele zece cele mai vizionate din lume iar episoadele au fost traduse în 25 de limbi şi difuzate în peste 25 de ţări.

 

Spectacolul „Masha şi Ursul – poveste cu detectivi”, o producţie licenţiată a studiourilor Animaccord, aduce pe aceeaşi scenă personajele preferate ale celor mici, mascote, musical, elemente de acrobaţie şi circ,baloane uriaşe de săpun,  alături de decoruri spectaculoase care vor recrea o atmosferă plină de suspans şi peripeţii, ce va ţine spectatorii pe marginile scaunelor, făcându-i totodată parte din poveste. Cu un scenariu original, scenografie complexă şi o coloană sonoră de excepţie, în care publicul se va bucura atât de cântecele bine-cunoscute, dar şi de multe altele noi, spectacolul este un basm adus la viaţă.

 

În această poveste plină de aventură, Masha, Ursul şi prietenii lor încep pregătirile pentru a sărbători zi importanta. Deodată, toate gustările delicioase şi chiar şi frigiderul dispar, ca prin magie! Masha descurcă iţele acestui caz, ca un mare detectiv, şi descoperă sursa disparitilor misterioase.

 

Turneul este susţinut de Kaufland România din dorinţa de a oferi copiilor un spectacol de neuitat.

 

Biletele la spectacolul „Masha şi Ursul – O poveste cu detectivi” se pot cumpăra online,  pe www.eventim.ro, dar şi în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), sau de la casele de bilete ale sălilor unde se desfăşoară spectacolul, astfel: 200 lei, 150 lei , 110 lei, 90 lei, 70 lei, 50 lei pentru Bucureşti , 130 lei, 80 lei, 55 lei pentru Bacău şi 110 lei, 80 lei pentru Cluj. Costurile biletelor diferă în funcţie de poziţionarea în sală.

 

Spectacolul are durata de o oră şi 20 de minute şi este recomandat copiilor peste 2 ani.

Related posts

Leave a Comment