Începe Untold – Gheorghe Zamfir, invitat special

Cel mai mare festival muzical din România, Untold, își deschide porțile la Cluj. este vorba de o ediție specială, organizată în condiții de pandemie. Organizatorii vor permite doar accesul persoanelor vaccinate, care au trecut recent prin infecția cu coronavirus sau care sunt testate.

Această ediție a Untold aduce surprize muzicale. Pe lângă DJ-i celebri precum Dmitri Vegas&Like Mike, a fost invitat și celebrul naist Gheorghe Zamfir. Astfel, Untold propune o sinteză originală între muzica electronică și sonoritățile tradiționale. Însă Untold înseamnă mai mult decât muzică. Spectatorii vor fi întâmpinați de personaje fantastice, care le vor oferi spectacole de lumini și foc. Există trupe celebre care se vor implica în aceste spectacole, precum Moon Ladies din Italia.

De asemenea, vor exista și expoziții de artă, inclusiv una de artă sud-americană care pune în valoare tradițiile triburilor din Pădurea Amazoniană. Organizatorii au pregătit și o expoziție de modă, care reunește creațiile a 20 de designeri. Vor exista și ateliere de percuție, pentru cei care doresc să învețe tainele acestei arte. Organizatorii au amenajat și mai multe centre de testare pentru cei care doresc să participe la festival și nu sunt vaccinați.

Related posts

Leave a Comment