Incep inscrierile la Universitatea de Medicina si Farmacie ”Iuliu Hatieganu”

Încep înscrierile la examenul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu” din Cluj. Acestea au loc în perioada 16 – 20 iulie. Rezultatele vor fi afişate în 25-26 iulie 2018.

Pentru examenul de admitere de anul acesta au fost scoase la concurs 626 de locuri bugetate, 5 locuri pentru candidaţii rromi, 19 pentru candidaţii din mediul rural şi 318 de locuri cu taxă. Informaţii suplimentare puteţi obţine accesând Ghidul Admiterii 2018.

Taxele de şcolarizare sunt disponibile pe site-ul universităţiiExamenul de amitere constă în probă scrisă şi se desfăşoară în limba română, după sistemul „grilă”. Durata probei este de 2 ore.

 

De asemenea, admiterea se poate face şi prin evaluarea performanţelor şcolare şi a realizărilor personale ale candidaţilor străini. Pentru anul acesta au fost scoase la concurs 495 de locuri. Metodologia de admitere la studii a cetăţenilor străini este disponibilă pe site-ul universităţii. Perioada de depunere/recepţie a dosarelor este cuprinsă între 2 mai şi 30 iulie 2018. Rezultatele vor fi afişate cel târziu în data de 1 august 2018.

 

Pot fi accesate doar locuri cu taxă. Taxa de şcolarizare este de 6000 Euro/an.

Related posts

Leave a Comment