Incendiu la Spitalul de Copii din Cluj – Ce s-a întâmplat cu pacienții

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca. Deocamdată, cauzele acestui incendiu nu sunt cunoscute, spun autoritățile, care au început o anchetă la fața locului.

Nici o persoană nu a fost rănită. Incendiul a izbucnit într-o baie de la etajul 3 al Secției Pediatrie 2, situată pe strada Crișan. Flăcările au pornit dintr-un canal tehnic și au cuprins o mască din materiale plastice, de aceea ele au degajat un fum gros. Imediat, pacienții și aparținătorii lor de la etajele 3, 4 și 5 ale clădirii au fost mutați în alte spații din interiorul spitalului.

La fața locului au sosit o autoplatformă a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență și trei mașini de pompieri, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Cluj. Flăcările au fost stinse imediat după intervenția pompierilor. La fața locului, specialiștii fac cercetări pentru a confirma lipsa oricărui pericol, precum și pentru a depista cauzele incendiului. 

Related posts

One Thought to “Incendiu la Spitalul de Copii din Cluj – Ce s-a întâmplat cu pacienții”

  1. […] Plan roșu pentru sistemul de urgență din Cluj: un incendiu a izbucnit în această dimineață la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca. Deocamdată, cauzele acestui incendiu nu sunt cunoscute, spun autoritățile, care au început o anchetă la fața locului, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment