Hagi deschide o competiție pentru 132 de echipe de juniori

Peste 2.000 de juniori reuniţi în 132 de echipe de fotbal din România, Bulgaria şi Cehia se vor întrece pentru trofeele puse în joc la actuala ediţie a Cupei E.ON Kinder, care va avea loc la Târgu-Mureș. Ajunsă la a VIII-a ediţie, Cupa E.ON Kinder, unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal pentru juniori din ţară, va debuta pe 31 august.Un număr impresionant de 130 de echipe din judeţele Mures, Harghita, Sibiu, Cluj, Brasov, Bucuresti, Prahova, Constanţa, Alba, Galati, Gorj, Iasi, Vaslui, Vâlcea, Argeş, Suceava, Vrancea, Călăraşi, Brăila si Bistri’a Năsăud, precum şi alte 2 echipe din Bulgaria şi Cehia participă la această competiţie, care include juniori din 8 categorii de vârstă, respectiv 2000 – 2007.

Competiţia este organizată de Asociaţia Sportivă ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş în parteneriat cu E.ON România.

„Participarea numeroasă şi calitatea echipelor prezente sunt o garanţie că ne vom bucura şi în acest an de un turneu cu meciuri spectaculoase, unde spiritul de competiţie, cel de echipă şi talentul se vor regăsi din plin”, a declarat Pop Lupu Coriolan, preşedintele ACS Kinder .

„În actuala perioadă este extrem de dificil de stabilit şi dezvoltat relaţii de parteneriat cu mediul de afaceri privat. De aceea, doresc să evidenţiez în mod deosebit implicarea E.ON România în susţinerea sportului pentru copii, această companie fiind un model de sprijin pentru domeniul sportului, pentru comunitate în general. Suportul oferit de E.ON contribuie la atingerea unui rezultat pe care ni-l dorim cu toţii: să avem copii educaţi, sănătoşi, veseli şi plini de energie”, a declarat la Târgu-Mureş, Gheorghe Hagi.

“Pentru E.ON România, în calitate de partener al Asociaţiei Sportive ACS Kinder, acest eveniment sportiv destinat juniorilor este un motiv de mare bucurie şi mândrie, fiindcă împreună am reuşit să facem să se vorbească tot mai mult în ţară, dar şi în străinătate, despre acest turneu. Susţinem această competiţie deoarece credem că o generaţie sănătoasă şi performantă nu se poate forma decât în condiţiile în care educaţia este completată de sport, în toate formele sale“, a declarat Raluca Şandru, Director Divizie E.ON Servicii Clienţi.

Competiţia este programată să se desfăşoare în 2 serii, şi anume: seria întâi (31 august – 04 septembrie) pentru categoriile pare (2000, 2002, 2004, 2006) şi seria a doua (06 septembrie – 10 septembrie), pentru categoriile impare (2001, 2003, 2005, 2007).

Festivităţile de premiere vor avea loc la orele 13.30 în zilele de 04 septembrie, respectiv 10 septembrie la Academia de Sport Weekend.

Related posts

Leave a Comment