GOTO Parking se implică în viața culturală clujeană și încheie un parteneriat cu Festivalul Internațional de Carte Transilvania

GOTO Parking a încheiat un parteneriat cu Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT), urmând să susțină acțiunile care vor avea loc în 2022. Prima acțiune realizată în colaborare cu FICT a fost proiectul „GOTO Parking încurajează lectura”.  Șoferii care și-au parcat autoturismul în incinta GOTO Parking de la Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca au avut parte de o surpriză inedită la întoarcere: au găsit o carte cadou pe parbriz, pe care să o citească cu drag de sărbători. În total, 300 de cărți au fost lăsate pe mașini sau au fost înmânate celor care au ajuns în parcare marți, 21 decembrie 2021.

GOTO Parking este parcarea de aeroport care investește încontinuu timp și resurse pentru a susține  comunitatea clujeană, din care face parte, motiv pentru care reprezentanții parkingului au ales să colaboreze cu Festivalul Internațional de Carte Transilvania și să construiască împreună o nouă cultură a cărții, prin care îndeamnă oamenii să se bucure de lectură.

Prin intermediul acestui parteneriat, GOTO Parking și-a asumat misiunea de a susține FICT în demersurile sale de a promova cultura scrisă. Reprezentanții festivalului susțin că în curând vor lansa o serie de evenimente care au ca scop atragerea atenției asupra cărții, fără a se limita la evenimentul international pe care îl organizează în fiecare an.

De asemenea, tot din dorința de a susține comunitatea locală, cărțile au fost achiziționate de către GOTO Parking de la două edituri clujene, și anume Editura Școala Ardeleană și Editura Casa Cărții de Știință.

CITEȘTE ȘI:

GOTO Parking continuă demersurile pentru digitalizarea parcării de la Aeroportul Cluj

Related posts

Leave a Comment