“Fruit Fusion”, concert caritabil inedit la Cluj-Napoca. Biletul de intrare, un kilogram de fructe

“Fruit Fusion – o tonă de bucurie”, un concert caritabil inedit, la care intrarea este un kilogram de fructe va avea loc în Cluj-Napoca. Fructele colectate vor fi donate copiilor din centrele de plasament din judeţul Cluj. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor, joi 8 mai, de la ora 19 şi este organizat de Trupa Modiwo în colaborare cu Primăria Cluj-Napoca şi Asociaţia Life Force. Spectacolul va fi deschis de grupul folk “Condimentul muzical” şi va fi urmat de concertul plin de surprize a trupei Modiwo.
“După reuşitele de anii trecuţi, când am strâns 600 şi 800 kg de fructe, de data aceasta dorim să batem recordul de cel puţin o tonă. Sunt mulţi copii care deja ne aşteaptă şi vrem să le oferim această tonă de bucurie. De aceea, vă aşteptăm pe toţi să participaţi la acest eveniment plin de viaţă.”, a declarat lead-vocal-ul Modiwo, Oxana Gherghel.

Asociaţia Life Force a organizat acest proiect în Cluj, Oradea, Baia Mare şi Bistriţa, având un răspuns extrem de pozitiv din partea publicului.

Related posts

Leave a Comment