« Fotbal à la Cluj » editia II-a

Sport à la Cluj în parteneriat cu Viitorul Cluj Junior, Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca va organiza în perioada 22-24 mai 2015 turneul de fotbal pentru copii şi juniori “Fotbal à la Cluj” ediţia II-a. Evenimentul este înscris şi în calendarul oficial Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.Organizat ca parte integrantă a festivalului “Zilele Clujului” aflat la a V-a ediţie, prin acest turneu se doreşte promovarea fotbalului pe plan national şi internaţional dar şi a brandurilor şi turismului local din Cluj-Napoca.

Prima ediţie desfăşurată în perioada 23-25 Mai 2014 s-a bucurat de un real succes! Deşi practic la început de drum am avut printre cele 70 de echipe participante echipe din toată ţara şi din străinătate ( Anglia, Ungaria şi Republica Moldova)!

Multe dintre echipe au participat la spectaculoasa defilare de deschidere a festivalului Zilele Clujului şi la spectacolele organizate cu acest prilej!

Dineul oficial a avut loc la unul dintre cele mai bine cotate cluburi din Cluj-Napoca , Euphoria Music Hall unde s-a organizat şi vizionarea finalei Ligii Campionilor 2014!
Ne-am bucurat de asemenea, la festivitatea de premiere, de invitaţi de seamă ca dl. Primar Emil Boc, dl. Roger Stone Liderul Consiliului Metropolitan Rotherham, Marea Britanie! Premiile au fost consistente: cupe, medalii, diplome, echipamente, mingi şi produse apicole inclusiv pentru echipele situate pe ultimele locuri!

Ce vă pregătim în 2015?

Un turneu din categoria premium cu echipe valoroase din ţară şi de peste hotare.
Terenuri de calitate sintetice şi/sau iarbă.
Arbitraje asigurate de arbitri delegaţi de AJF Cluj-Napoca.
Asigurarea unui climat de siguranţă cu accent pe sănătatea copiilor, asistenţă medicală fiind asigurată pe lângă asistente medicale pe fiecare teren şi de ambulanţe care vor fi prezente pe întreaga desfăşurare a turneului!
Condiţii de cazare foarte bune la hoteluri şi pensiuni de 3 si 4 stele, la preţuri rezonabile!
Toţi participanţii ( copii, antrenori, parinţi etc) pe lângă turneul în sine vor avea posibilitatea să participe activ la defilarea din centrul oraşului Cluj-Napoca, la spectacolele organizate cu ocazia Zilelor Clujului şi să viziteze obiective din oraşul nostru (printre care şi stadionul Cluj Arena).
Dineu oficial pentru antrenori, parteneri şi sponsori la o locaţie deosebită din Cluj-Napoca
Premii consistente şi nu doar pentru cei clasaţi pe podium!
Multe alte surprize!

Program turneu (orientativ):

Vineri 22.05.2015

până la ora 12 – sosirea echipelor -check-in
după ora 12 meciuri în grupe
participarea echipelor la activităţile desfăşurate de Primăria Cluj-Napoca în
centrul oraşului cu ocazia Zilelor Clujului ( concerte, etc ).

Sâmbătă 23.05.2015

meciuri
defilarea echipelor pe traseul P-ţa Pacii – P-ta Unirii deschiderea oficială a turneului
participarea echipelor la activităţile desfăşurate de Primăria Cluj-Napoca în centrul oraşului cu ocazia Zilelor Clujului ( concert, etc ).
dineu oficial antrenori, organizatori, parteneri.

Duminică 24.05.2015

meciuri semifinale, meciuri de clasament, finale.
festivitatea de premiere şi închiderea turneului.

Programul este orientativ şi poate suferi modificări . Aceste modificari vor fi comunicate în timp util pe site-ul www.fotbalalacluj.ro

Premii:

Se vor acorda premii constând în cupe, medalii, diplome pentru echipele clasate pe locurile 1, 2 şi 3, premii individuale pentru cel mai bun jucător, golgeter şi cel mai bun portar la fiecare categorie de vârstă şi diplome pentru toate echipele participante. De asemenea se vor acorda premii materiale constand în echipamente, mingi, tricouri, alte premii surpriză, premii care vor fi comunicate în cel mai scurt timp pe site-ul oficial: www.fotbalalacluj.ro

Dacă doriţi să ne cunoaşteţi mai bine vă invităm să vizitaţi:

www.fotbalalacluj.ro

https://www.facebook.com/FotbalalaCluj

https://www.facebook.com/ViitorulCluj

Pentru alte informaţii: Gabriel Nistor – 0744-592136

Related posts

Leave a Comment