Flacăra violet revine

Flacăra violet atacă din nou. Şi tot joia, când, dacă ar fi să ne luăm după Viorel Hrebenciuc, Traian Băsescu este în formă maximă. Joi noaptea, în mesajul de anul nou, preşedintele Traian Băsescu a purtat o cravată ciclamen cu un imprimeu discret…de culoare mov.Rochia Mariei Băsescu a fost ciclamen, perfect asortată cu cravata preşedintelui. Şi asta nu a fost tot. În spatele cuplului prezidenţial, doi copii îşi iţeau capetele, acoperite, evident, de căciuli de aceeaşi culoare. Vezi discursul preşedintelui AICI.
Viorel Hrebenciuc, strategul campaniei electorale a lui Mircea Geoană, a spus după turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, că nu a dorit ca ultima confruntare dintre cei doi candidaţi să aibă loc joia. Motivul: joi este ziua flăcării violet când Băsescu se află în formă maximă.
Invitat săptămâna trecută la OTV, Băsescu a răspuns ca un critic de modă, declarând că a folosit violetul doar pentru că este culoarea anului şi nu pentru proprietăţile ezoterice invocate de Hrebenciuc.

Related posts

Leave a Comment