Firma timișoreană Eta2U atacă piața clujeană de IT

Compania Eta2U a început o ofensivă de câștigare de noi clienți pe piața clujeană. Astăzi a avut loc la Cluj o conferință inedită, în care manageri IT și ingineri de sistem au fost invitați să afle mai multe despre produsele și serviciile firmei timișorene, la un pahar de vin, în clubul Vertigo.Prezentă pe piaţa din România începând cu anul 1992, ETA2U este furnizor de Echipamente şi Tehnologii Avansate şi integrator de soluţii complexe, produse şi servicii IT. Această societate are parteneriate strategice pe diferite nivele cu peste 20 de companii importante din domeniul IT&C cum ar fi IMB, Dell, Oracle, Cisco, HP, Microsoft sau Lexmark.

“Suntem interesați de Cluj și de piața pe care acesta o reprezintă pentru noi, în special la capitolul corporate. Deja colaborăm aici cu Electrica, Terapia, Universitatea Tehnică și Universitatea Babeș-Bolyai, însă dorim o extindere pe această zonă”, a declarat Delia Stoenescu, referentul de marketing al Eta2U.

În cadrul evenimentului de la Cluj, reprezentanții firmei timișorene au avut întâlniri și discuții unu la unu cu cei invitați la conferința neconvențională.

Societatea Eta2u are, în total, 220 de angajați în toată țara, dintre care 10 sunt în Cluj. În 2011 firma a înregistrat o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro.

Related posts

Leave a Comment