FC Universitatea Cluj a urcat pe un loc de play-off

FC Universitatea Cluj a obținut o victorie foarte importantă, în meciul cu CSM Slatina. Clujenii au câștigat cu scorul de 2-1, cu ajutorul unui gol marcat în ultimele minute. Cu ajutorul acestei victorii, Universitatea Cluj a urcat pe un loc de play-off.

FC Universitatea Cluj a deschis scorul în minutul 33, prin Derick Ogbu. Bucuria nu a ținut mult, pentru că, în minutul 37, oltenii au egalat, prin Marian Manea.

A urmat aproape o oră de încleștare surdă, până în minutul 95, când Idan Golan a marcat golul victoriei și declanșat o adevărată explozie de fericire în rândurile membrilor staff-ului. Antrenorului Costel Enache i-au dat lacrimile. Ca urmare a acestei victorii, Universitatea Cluj a urcat pe locul 4, cu 26 de puncte, iar suporterii visează din nou la promovarea în Liga I.

Related posts

One Thought to “FC Universitatea Cluj a urcat pe un loc de play-off”

  1. […] FC Universitatea Cluj a obținut o victorie foarte importantă, în meciul cu CSM Slatina. Clujenii au câștigat cu scorul de 2-1, cu ajutorul unui gol marcat în ultimele minute. Cu ajutorul acestei victorii, Universitatea Cluj a urcat pe un loc de play-off, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment