Evenimentul caritabil “Art for Broken Heart” pentru copiii abandonați

Asociaţia Alfa Grup organizează luni, 18 noiembrie 2019, de la ora 18:00, la Casino – Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca, “Licitaţia cu obiecte de artă”, în cadrul evenimentului consacrat sub denumirea de ”Art for Broken Heart”. 

Artiști consacrați și copii plini de talent și-au donat lucrările de artă, pentru un scop comun – întrajutorarea  copiilor abandonați, a celor defavorizați și a tinerilor care părăsesc centrele de plasament, casele de tip famililal sau orice altă formă de instituție pentru copii de care părinții nu pot sau nu vor să aibă grijă.

Evenimentul este organizat împreună cu artista Anca Jitariu Gliga și copiii ei, cursanți talentați la Jitariu Studio. 

Aflat la a VIII-a ediţie, evenimentul vă propune:
momente artistice memorabile cu talentaţii si minunaţii tineri din cadrul trupei Alfa Band
licitația lucrărilor de artă (toate fondurile obținute merg în sprijinul copiilor)
lounge – atmosferă plăcută, mâncare autentică şi o selecţie de vinuri bune
tombolă cu premii deosebite

Gazda evenimentului va fi actorul Bogdan Bob Rădulescu.

Copiii și tinerii pentru care existăm au nevoie de noi, de voi. Doar împreună putem avea un impact real în viața lor.


”Încântă-ți ochii și sufletul, bucură-te de artă și frumos, șterge lacrimi, schimbă vieți” este motto-ul evenimentului!

Intrarea este liberă!

Un moment deosebit al serii va fi recitalul la harpă al profesoarei Anca Jilovan. ”Mă numesc Anca Jilovan, cânt la harpă de la vârsta de 11 ani, iar această pasiune a venit din dorința de a transmite și exterioriza ceea ce era în interiorul meu. Am căutat mult timp un instrument care să mă reprezinte, mama mea mă împingea spre chitară, dar eu simțeam să fac altceva, ceva mai special pentru mine.

Am purtat o conversație cu unchiul meu care cânta la filarmonică și mi-a sugerat harpa, iar eu am știut că este instrumentul perfect și potrivit. Știam de harpă de când eram mică de la televizor, încă de atunci m-a fascinat, dar nu mi-am putut imagina că acest instrument cu sunet divin este unul atât de mare și suav și, în opinia mea, este un instrument care exprimă multă feminitate. Acum predau harpă la liceul de muzică din Cluj Napoca și mă bucur că pot împărtăși pasiunea și experienţa acumulată copiilor, care apreciază și își doresc să cunoască acest instrument”, a spus Anca Jilovan.

Related posts

Leave a Comment