Emil Boc a fost huiduit de angajaţii Metrorex

S-a întâmplat la petrecerea orgaizată cu ocazia a 30 de ani de la deschiderea metroului bucureştean. Emil Boc a fost apostrofat de angajaţii Metrorex. Boc fusese invitat la petrecere tocmai de angajaţii de la metrou.Sindicaliştii de la metrou, prezenţi la aniversare, au început să îl huiduie pe premier, iar acesta a ripostat spunând că ar fi mai bine să se uite în oglindă, deoarece s-au “jucat” cu atâtea milioane de bucureşteni.

“E bine că justiţia v-a dat lovitura care trebuia. Bucureştenii v-au dat o lecţie. (…) După două zile de stat în stradă să ne vedem aici este un lucru deosebit”, a spus Boc.

Sindicali;tii au strigat “în ianuarie nu veţi mai fi. Ruşine!”. Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, să admită acţiunea Metrorex şi să constate nelegalitatea grevei sindicaliştilor de la metrou, dispunând totodată încetarea de îndată a grevei.

Angajaţii de la metrou au fost marţi şi miercuri în grevă generală, iar trenurile nu au circulat în intervalul orar 04.00-16.00. Peste 300.000 de oameni care foloseau zilnic metroul în intervalul 05.00-16.00 au fost nevoiţi să utilizeze alte mijloace de transport. În cele două zile de grevă traficul rutier a fost grav afectat, chiar dacă RATB a suplimentat capacitate de transport cu 200 de autobuze, troleibuze şi tramvaie.

Metroul bucureştean a împlinit joi 30 de ani de la punerea în circulaţie a primului tronson de metrou Semănătoarea (în prezent Petrache Poenaru) – Timpuri Noi.

Related posts

Leave a Comment