Elena Udrea şi Cristian Preda s-au înscris în Mişcarea Populară

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale, deputatul Elena Udrea, s-a înscris în partidul Mişcarea Populară. Acestui partid i s-a alăturat şi europarlamentarul Cristian Preda.Elena Udrea a declarat că “Aleg, după 10 ani de politică, să rămân într-o echipă, acum 10 ani, mă alăturam unui frumos proiect de dreapta, a fost proiectul care a reuşit să înfrângă stînga pesedistă şi a dat startul unor reforme care trebuie duse mai departe,am ales să fiu consecventă cu lupta meapolitică. Vedem o ţară care a încăput pe mîna USL, care încearca să dea lovituri de stat şi ignoră statul de drept. Este nevoie de o forţă politică în stare să se opună credibil USL-ului, acre să nu pactizeze cu USL-ul, de oameni politici care să facă asta. O astfel de forţă politică este Mişcarea Populară, este greu, dar cred că va fi un proiect politic de succes. În PDL există un curent care se află la conducere care s-a dezis, în utlimul timp, de propria istorie de succes, de lucrurile bune care s-au făcut în guvernarea Boc şi cu Traian Băsescu şi s-a dezis de Traian Băsescu. Rămîn consecventă cu alegerea pe care am făcut-o acum 10 ani şi alături de cei care cred că România are o şansă şi din 2014 încolo. Vin în Mişcarea Populară să revigorăm opoziţia, vin să facem politică şi cred că, prin curaj, determinare, vom reuşi să câştigăm această bătălie cu USL”.

Elena Udrea a precizat că nu exclude o viitoare candidatură la preşedinţie, însă a subliniat că este nevoie de un singur candidat al dreptei la prezidenţiale.

”Nu voi candida pentru o funcţie de europarlamentar, nu exclud să mă găsesc pe listă, pentru a sprijini Mişcarea Populară”, a mai precizat ea.

Related posts

Leave a Comment