Portiuni de drumuri spre Gherla si Dej in proces de asfaltare

Lucrări de asfaltare au loc pe mai multe portiuni de drumuri spre Gherla si Dej.

Mai multe lucrări de întretinere care constau în asternerea unui covor de asfalt cu preluare de denivelări au fost demarate pe sectoarele de drum DJ 172F – Nires si Unguras – Valea Ungurasului.

Sectoarele de drum vizate au o lungime totală de 9,45 km, dintre care 3,4 km sunt cuprinsi între km 10+400 si km 13+800, iar 6,05 km sunt cuprinsi între km 25+350 si km 31+400. Tronsonul de drum în lungime de 3,4 km este asfaltat în proportie de 75%, pe ambele sensuri.

În aces an au fost executate lucrări de asfaltare si pe celălalt tronson al DJ 161D, între km 14+000 si 18+000, pe raza localitătii Nires, comuna Mica.

„Având în vedere conditiile meteorologice încă favorabile din această perioadă, am dispus începerea lucrărilor de asfaltare pe această rută judeteană importantă pentru locuitorii comunelor Mica si Unguras, deoarece le facilitează un acces rapid spre cele două orase importante din această zonă a judetului, respectiv Dej si Gherla”, a tinut să mentioneze presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.


Related posts

Leave a Comment