Doua familii sarace din satul Rugasesti au fost ajutate de TSD Dej

Tinerii social-democrați din Dej și Cășeiu au organizat astăzi, 7 august, o nouă acțiune caritabilă. După acțiunea de acum câteva săptămâni de la Salatiu, două familii nevoiașe din satul Rugășești, comuna Cășeiu, au beneficiat de sprijinul organizației de tineret.
“Sunt foarte bucuroasă că astăzi am adus din nou bucurie în casele a două familii nevoiașe. Mulțumirea pe care am remarcat-o la acțiunea de la Salatiu, pe chipurile copiilor și a părinților, ne-a determinat să continuăm activitățile de acest gen- de această dată în Rugășești. Aici am găsit două familii numeroase, dar cu o dorință incredibilă de a le oferi copiilor o casă mai spațioasă. Împreună cu colegii mei din organizația de tineret, am făcut un apel oamenilor dispuși să se implice pentru sprijinirea acestor familii. Din fericire, oameni cu suflet mare, printre cale și d-nul deputat Cornel Itu, ne-au trimis pachete de haine, alimente, dar și materiale de construcții. Toate acestea le-a luminat părinților și copiilor ziua. Bucuria acestora și mulțumirea noastră nu le-aș putea descrie în cuvinte. Sperăm ca în viitorul apropiat să îi putem ajuta cu mai multe materiale de construcții pentru a finaliza anexele începute” a declarat Marinela Gujan, secretar executiv TSD Dej.

Ionuț Kantor, președinte executiv TSD Dej a declarat la rându-i: “Astăzi am reușit să continuăm acțiunile sociale demarate odată cu noile alegeri . Am reușit să ajutăm astăzi două famili din Rugășești, familii numeroase ce încearcă să își construiască o anexă pentru a putea sta cu toții. Astăzi am învățat că dragostea pentru familie trece peste orice , iar un cap de familie responsabil face orice pentru familia lui. Pe aceasta cale doresc să mulțumesc celor ce până acum ne-au ajutat cu haine și alimente . Ii multumim în special și d-lui deputat Itu Cornel care ne-a ajutat și la această acțiune , ne susține și este alături de noi tot timpul”.

Related posts

Leave a Comment