Două premii pentru compania Euroins

Compania Euroins România a primit două premii importante în cadrul Galei Premiilor Pieței Asigurărilor 2022. Casco Start, asigurarea auto oferită de Euroins, a fost desemnată Produsul Anului, iar Tanja Blatnik, CEO al Euroins România, Managerul Anului. 

Cele două premii reprezintă o poziționare distinctă a Euroins pe piața asigurărilor și o dovadă că eforturile depuse de întreaga echipă în ultimul an sunt apreciate atât de brokeri, cât și de clienți.

“Acest premiu reprezintă o mare onoare și o recunoaștere a muncii noastre. Atunci când un produs precum Casco Start este premiat, meritul este al întregii echipe care l-a creat și celor care au făcut posibilă existența sa, al companie și al tuturor colegilor.

Acest premiu este o dovadă incontestabilă a faptului că suntem pe deplin angajați în misiunea noastră, manifestând considerație și grijă față de partenerii și clienții noștri.

Primirea distincției de Managerul Anului este un privilegiu. Consider că acest premiu se datorează și echipei, ca o recunoaștere a muncii noastre împreună și ca o reamintire a faptului că devenim mai buni ca profesioniști și ca oameni atunci când suntem deschiși să învățam și să ne autodepășim.

Vom continua pe acest drum, ne vom dedica îmbunătățirii performanței companiei, hotărâți să oferim românilor cele mai bune servicii și să contribuim la un viitor mai sigur și lipsit de griji”, a declarat Tanja Blatnik, CEO al Euroins România.

Jurizarea Premiilor Pieței de Asigurări s-a bazat pe indicatorii financiari ai companiilor de asigurări, pe alegerile făcute prin voturile companiilor, pe sondaje în rândul cititorilor publicațiilor XPRIMM și pe studii sociologice realizate de companii specializate. 

Related posts

Leave a Comment