”Don’t Look Up” a stabilit un nou record de vizionări săptămânale pe Netflix

Filmul satiric SF ”Don’t Look Up” a stabilit un nou record de vizionări săptămânale pe platforma americană de streaming Netflix

”Don’t Look Up”, regizat de Adam McKay, cu Leonardo DiCaprio şi Jennifer Lawrence în rolurile principale, a doborât recordul de ore de vizionare într-o săptămână pe platforma Netflix, după lansarea de pe 24 decembrie. Netflix a confirmat că ”Don’t Look Up” a totalizat 152,29 de milioane de ore de vizionare la nivel mondial în săptămâna 27 decembrie – 2 ianuarie.

Potrivit Variety, pelicula a totalizat 111.030.000 ore de vizionare în primele două zile. ”Don’t Look Up” este totodată al treilea cel mai vizionat film din istoria Netflix, după ”Bird Box”, cu Sandra Bullock şi ”Red Notice”, Dwayne Johnson, Gal Gadot şi Ryan Reynolds.

Care este subiectul filmului “Don’t look up”?

Filmul ”Don’t Look Up”, scris, regizat şi produs de Adam McKay (”Anchorman”, ”The Big Short”) îi prezintă pe Dibiasky (Jennifer Lawrence), o proaspătă absolventă a unei facultăţi de astronomie, şi pe profesorul ei, dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), care fac o descoperire uimitoare: un meteorit ce orbitează Sistemul Solar va intra în coliziune cu Pământul. Întrucât autorităţile par să nu ia în serios acea ameninţare, cei doi vor porni într-un turneu media pentru a avertiza populaţia în legătură cu faptul că un meteorit va distruge Pământul peste şase luni.

Related posts

Leave a Comment