Donatie de 20.000 de euro pentru restaurarea Casei Iuliu Maniu

250 de persoane au participat la Balul Rotary Zalău. Atmosfera a fost una extraordinară, în special datorită invitaţilor speciali care au făcut un adevărat spectacol: interpreta de muzică populară Sava Negrean Brudaşcu, grupul vocal Anatholis, grupul instrumental condus de profesorul Ionuţ Dârjan, trupa de dans Feeling Dance Oradea şi DJ Tică, care au concertat vineri seara.

Fondurile au fost strânse atât înainte de bal, în conturile special deschise în acest scop, cât şi în timpul acestuia, de la participanţi şi sponsori. 20.000 de euro este suma ce va fi direcţionată pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a Casei Memoriale “Iuliu Maniu” din Bădăcin, judeţul Sălaj, proiect demarat în primăvara anului 2016 de către preotul Cristian Borz.

 

“Vreau să mulţumesc Clubului Rotary Zalău pentru implicarea în acest proiect şi pentru frumoasa sumă adunată, iar anul viitor, odată cu implicarea altor persoane, sper să finalizăm acest edificiu spre a fi deschis publicului larg”, a spus preotul Cristian Borz.

 

Scopul evenimentului a fost ca în An Centenar, membrii Clubului Rotary Zalău să pună umărul, sufletul şi resursele la dispoziţia acestui proiect ambiţios, important pentru identitatea naţională: reabilitarea Casei Memoriale Iuliu Maniu, de la Bădăcin, din judeţul Sălaj.

 

“Aş vrea să aduc mulţumiri tuturor celor 57 de firme care au sponsorizat acest proiect, cât şi tuturor persoanelor fizice care au fost prezente la acest eveniment de suflet şi pentru suflet. Rămân la convingerea că numai împreună putem face lucruri măreţe pentru generaţiile următoare”, a spus Gavril Iepure, preşedinte Rotary Zalău.

Related posts

Leave a Comment