Deputatul Sabin Sărmaș, pe picior de plecare din PNL

Deputatul clujean Sabin Sărmaș este pe cale de plecare din PNL. El a anunțat pe Facebook că a fost exclus din grupurile de comunicare internă ale partidului, după ce a criticat o serie de declarații ale primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc, referitoare la finanțarea culturii.

”Pățești multe nedreptăți pe lumea asta, dar nimic nu se compară cu a fi eliminat abuziv dintr-un grup de Whatsapp. Înlăcrimat stau în fața ușii grupului de Whatsapp. Nu știu voi de câte ori ați simțit durerea asta, dar poate știți ceva remedii. Pentru suflet.

Dacă în viața reală avem drepturi, pe Whatsapp de ce n-am avea? Nu vorbim noi de reglementare și reguli în online? Cum se face recurs la o excludere de pe Whatsapp?

Nu știu alte prevederi, dar măcar Convenția europeană a drepturilor omului ar trebui să includă un capitol distinct pentru grupurile de discuții online. Sau poate ar fi cazul să facem o lege pentru problema asta”, a scris Sabin Sărmaș pe Facebook.

Sabin Sărmaș a fost în trecut consilier local și președinte al Autorității pentru Digitalizarea României. El provine din vechiul PNL.

Există posibilitatea ca Sabin Sărmaș să se alăture Forței Dreptei. Filiala clujeană a acestui partid este condusă de senatorul Adrian Oros, fost ministru al Agriculturii. Dacă Sabin Sărmaș se va alătura acestui partid, Alianța Dreapta Unită, din care fac parte USR, Forța Dreptei și PMP, și-a consolida poziția de cel mai important actor politic parlamentar din Cluj, pentru că alianța opoziției ar avea doi senatori și cinci deputați.

Related posts

Leave a Comment